Hallo met Johnny & Annet
Ik ben Johnny het gezicht achter deze webshop, samen met Annet (mijn vrouw) hebben we dezelfde passie, samen verzamelen we vanaf midden jaren 90 vorige eeuw, bijzondere, oude spullen die door de jaren heen uniek zijn geworden. Tegenwoordige woonaccessoires en huisinterieur lijken vaak op elkaar, mensen laten zich leiden door de commercie van de grote woonprogramma's.

We zijn van mening dat een inrichting, of muziek collectie van een huis een verhaal over de bewoners mag vertellen.
De spullen die we aanbieden hebben geleefd, en zijn uniek van karakter, van oude brocante tot industrieel design.
Dat vindt je niet bij een IKEA of Action. Laat in je interieur zien dat je afwijkt van de commerciële gedachte en dat je zelf goed kan bepalen waarnaar je wilt luisteren en je het huis mee wilt inrichten.

Samen met Annet ben ik gestart met deze webshop doordat we de meest unieke, mooie en soms ouderwetse vondsten  tegenkwamen. Er zijn mensen die het oud, tweedehands of rommel noemen, we noemen het spullen die hebben geleefd en een verhaal hebben te vertellen. Om ervoor te zorgen dat deze spullen niet verloren gaan, delen we dit graag met jou ! Zodat ook jij kunt genieten van deze vondsten met een uniek karakter.

Veel gezinnen tegenwoordig hebben een druk leven en het ontbreekt mensen vaak aan tijd om zelf actief op zoek te gaan. Onze webshop vergemakkelijken het zoeken, daarom bieden we spullen aan die je niet overal kunt kopen. 

We door de jaren heen veel verschillende Rock, metal, New Wave bands in de 80er en 90er jaren live zien optreden, en hebben een voorkeur voor het wat steviger muziek.
We beluisteren we nog regelmatig Lp's uit onze eigen collectie, veel van onze prive verzameling verkopen we nog niet.

Je kan naar een vinylshop, om nieuwe LP's kopen, bij ons vindt veelal 2de hands Lp's
''Contact''

Veel plezier met shoppen in onze webshop. !!

 

© 2016 - 2024 Vintage-Collector | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel